Svartisten - Nasjonal turiststi. Foto: Meløy kommunes hjemmesider

Åpner for innspill fra publikum - Nasjonal turiststi Svartisen

Meløy kommune presenterer arbeidet med å utvikle Svartisen som reiselivsdestinasjon, og også åpne for innspill og idéer fra publikum.

Meløy kommune inviterer innbyggere, næringsliv, lag og foreninger og ellers alle interesserte velkommen til et åpent møte om Svartisen, onsdag 30. mars i Kommunestyresalen Meløy rådhus kl. 18-20.

I møtet vil Meløy kommune presentere arbeidet med å utvikle Svartisen som reiselivsdestinasjon, blant annet med utgangspunkt i Miljødirektoratets autorisasjonsordning «Nasjonale turiststier».

Utviklingen av Svartisen skjer blant annet i samarbeid med arkitektbyrået DRMA og Universitetet i Bergen. Disse vil også være til stede og presentere sitt arbeid.

Hva er nasjonale turiststier?

Nasjonale turiststier er et utvalg stier med svært stor attraksjonskraft og spesielt mange besøkende. En stor andel av disse er internasjonale gjester. definerte områder med svært stor attraksjonskraft og opplevelsesverdi.

Turiststiene skal være gode eksempler i et bærekraftig norsk reiseliv, og bidra til økt lokal verdiskapning.

Åpner for innspill og ideer fra publikum

Espen Maruhn, rådgiver næring ved Meløy kommune, vil redegjøre for hvor langt man er kommet i arbeidet med å få Svartisen autorisert som nasjonal turiststi, og planer og ideer for veien videre.  

Etter presentasjonene vil det bli åpnet for dialog, og muligheter for salen å komme med spørsmål, innspill og ideer til videre utvikling av Svartisen.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
Kommunen serverer kaffe og noe lett å bite i, og vil derfor gjerne vite hvor mange som kommer.

For påmelding, send en SMS eller epost til Espen Maruhn, rådgiver næring Meløy kommune:

Epost: [email protected]| Mobil: 412 14 741

Påmeldingsfrist er satt til mandag 28. mars.

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.