Adelheid B. Kristiansen, rådmann

Adelheid B. Kristiansen (47) fra Bodø er ansatt som ny rådmann i Meløy

Skrevet av Hanne Hammernes
01.11.2018 10:03

Adelheid B. Kristiansen (47) fra Bodø er ansatt som rådmann i Meløy.

- Etter en spennende rekrutteringsprosess er vi nå veldig fornøyd med å ha ny rådmann på plass i Meløy, sier ordfører Sigurd Stormo. Det var et enstemmig kommunestyre som i dag ansatte Kristiansen som rådmann, en jobb hun tar fatt på allerede 1. desember.

Den nye rådmannen starter allerede 1. desember

Spennende potensial - Meløy er en svært interessant kommune med en bredde i muligheter og spennende potensial for samfunnsutvikling. Og som rådmann får jeg muligheten til å utnytte mine personlige egenskaper, mitt nettverk, min kunnskap og ikke minst erfaring innen ledelse og utvikling til å arbeide med en av de viktigste samfunnsoppgavene, nemlig å være en kommune for og med ulike aktører og innbyggerne, sier Kristiansen.

På besøk i kommunestyret

Kristiansen tok seg tid til å besøke sin nye arbeidsplass allerede samme dag som hun ble ansatt. 

-Jeg skal hilse på og snakke litt med ordføreren etter møteti dag, og møte folk for å hilse på, sier en spent Kristiansen.

Meløy kommunes nye rådmann er utdannet siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø, har lang og bred ledererfaring og jobber i dag som avdelingsdirektør i Husbanken Nord, Bodø, med ansvar for kommune og marked.

Hun innehar en rekke styreverv. Blant annet er hun styreleder for Bodø Havn og styremedlem i Bodø Kommunale Pensjonskasse. Kristiansen har også politisk erfaring. Fra 2011 til 2015 var hun bystyrerepresentant for Bodø AP, og fra 2016 til 2017 partileder. Kristiansen har ingen politiske verv i dag.

Seks søkere

Meløy kommune mottok i alt seks søkere til rådmannsstillingen. To valgte å trekke seg underveis i prosessen. Kristin Eide Holdal er konstituert som rådmann fram til Kristiansen tiltrer.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.