Advokatene Charlotte M. Ringkjøb og Kristin F. Hammervik gir gratis juridisk veiledning om spørsmål knyttet til seksuelle overgrep, vold i nære relasjoner, familiekonflikter og barnevern.

Advokater til Ørnes

Skrevet av Bente Haldorsen
08.02.2018 09:26 - OPPDATERT 08.02.2018 10:43

MELØY: Advokatene Charlotte M. Ringkjøb og Kristin F. Hammervik er begge partnere i advokatfirmaet Aga ANS i Bodø. På lørdag kommer de til Ørnes for å gi gratis rådgivning relater til vanskelige hendelser.

 

Både Ringkjøb og Hammervik har lang og bred erfaring når det gjelder å bistå fornærmede i straffesaker, og de bistår også foreldre i å finne gode løsninger etter samlivsbrudd samt bistand i saker hvor barnevernet er involvert.

Advokatene ser en klar tendens til grenseoverskridende adferd, ofte kombinert med rus, blant unge mennesker.

Hammervik opplyser at det i en undersøkelse utført i 2015 ble klart at 40 prosent av anmeldte voldtekter var rusrelaterte og at en Norstat-undersøkelse I 2017 viser at hver femte ungdom mellom 17-24 år har hatt uønsket sex. Advokaten synes at denne utviklingen er skremmende.

 Hammervik vet at mange synes det er vanskelig å snakke om slike hendelser.

–Vi som jobber med dette hver eneste dag ser at skadepotensialet i saker som dette er svært stort. For mange mennesker blir prosessen rundt å tørre å fortelle om opplevelsene en viktig del av rehabiliteringen for å komme seg videre i livet. Vi oppfordrer derfor alle som har opplevelser av denne karakter til å ta kontakt med oss.

Vi tilbyr deg hjelp til å vurdere om det du har opplevd er straffbart og/eller om du kan ha krav på erstatning eller annen hjelp eller støtte, sier  advokaten.

 

Annonse:

Advokatkontoret Aga ANS gir gratis juridisk veiledning om spørsmål knyttet til seksuelle overgrep, vold i nære relasjoner, familiekonflikter og barnevern lørdag 11. februar 2018 kl. 1100 – 1800 på Ørnes hotell.

Vi forhåndsavtaler gjerne tidspunkt. Ring snarest 75565300 eller send e-post til [email protected]

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.