Allerede 30 søkere til Enspire skolen på Neverdal

Skrevet av Hanne Hammernes
19.01.2018 19:35 - OPPDATERT 22.01.2018 08:48

-Vi har fått 30 søkere allerede, sier styreleder Elisabeth Nygård. Det var mange interesserte som møtte opp på informasjonsmøtet vi hadde tirsdag denne uka. Også mange foreldre fra andre skolekretser enn Neverdal, og det syns vi er bra, sier hun videre.

Her skal skolen stå. Monteringen starter så snart byggetillatelsen kommer.Med 30 elever kan vi i prinsippet starte opp. Det er det vi trenger for å gå i balanse i budsjettet. Søknadsfristen går ut 5. februar, og vi regner med det kommer mange flere inn etter dette informasjonsmøtet. Det var mange gode spørsmål og innspill til oss på møtet og folk virket veldig positive.

 

Godkjenning

Så langt har vi fått godkjenning på skolen både fra Helse- og miljøtilsynet og Arbeidstilsynet. Nå har vi byggesøknaden inne hos Meløy kommune, og så snart de godkjenner den, er vi klare for å sette opp brakkene vi har kjøpt som skal fungere som skolebygg. Når vi vet antallet elever etter den 5. februar, vil vi starte med rekruttering av personell.

Elisabeth Nygård inviterer til aksjeutvidelseAksjeutvidelse

I en ekstraodinær generalforsamling ble det vedtatt å utvide aksjekapitalen og lagt opp til at de som ønsker kan tegne aksjer i selskapet. Aksjene er pålydende 2000 kroner. Ingen kan eie mer enn 20 aksjer hver, og ønsker du å kjøpe aksjer, er det bare å ta kontakt, avslutter Nygård.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.