Baklukesalg på Bolga

Skrevet av Hilde Kvammen
08.10.2019 19:00 - OPPDATERT 10.10.2019 08:26

Innbyggerne på Bolga inviterer til et annerledes loppemarked førstkommende torsdag.

- Baklukesalg er et loppemarked hvor selger selv er ansvarlig for å selge sine egne lopper og ta med seg varer som ikke blir solgt hjem igjen, forklarer initiativtaker Jorunn A. Sagstad.

For hele Meløy


Markedet vil finne sted på fyllingen like ved Bolga Brygge. Nå håper hun folk både på fastlandet og øyene er lystne på å delta både som kjøpere og selgere. 
-  Det er bare å stille opp dersom flere ønsker å selge lopper. Loppemarked er sosialt og morsomt. En tanke med dette er at folk på fastlandet og øyene skal bli bedre kjent med hverandre. Derfor prøver vi å finne på arrangementer som kan ha interesse for mange. Ikke bare folk som bor på Bolga, men i hele kommunen. Markedet er også en fin anledning til å kombinere besøket på Bolga med en tur Bolgtind og Bolgbørra, eller oppdage øya på andre måter.

Harmonerer med fergene 


Jorunn forteller at innbyggerne på Bolga har vært positive til prosjektet. 
- Tilbakemeldingene har vært gode, og en del har allerede meldt seg som selgere, sier hun. Bolga Brygge vil også holde åpent. Her vil det bli suppeservering og salg av kaffe og vafler. Markedet starter torsdag klokken 14.00 og varer til 18.00. Tidspunktet er lagt opp slik at tilreisende kan komme seg til øya med fergen som går fra Ørnes klokken 11. 05 og tilbake til fastlandet med båten som går fra Bolga klokken 19. 10.     
- Nå oppfordrer vi meløyfjerdingene til å ta turen til Bolga på marked.  

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.