Silje Horsberg Hagen og hunden Zuma testet "Sussebenken" og delte litt kjærlighet på tur. Alle foto: Ida Tinnan

Benker for trivsel

- Vi håper at benkene blir lagt merke til og pent benyttet, enten man vil susse, skravle eller kvile litt! Silje Horsberg Hagen i Glomfjord Grendeutvalg er fornøyd med trivselstiltaket.


For plutselig dukket det opp flere artige benker rundt om i Glomfjord, hver benk med sitt helt egne navn. Blant annet «sussebenken», «vennebenken» og «kvilarbenken».Glomfjord-benkene har vært til stede i den lille bygda i ca. 15 år allerede – de første ble i sin tid lagd av Jens Arntzen.
- Vi har sett behovet for nye, da de gamle begynte å bli i noe dårlig forfatning, utdyper Silje.

Silje Horsberg Hagen (t.v) og Anne Kathrine Fallmyr tar en pust i bakken på en av de nye, flotte benkene.

Tilskudd
Grendeutvalget fikk tilskudd fra Bygdeutviklingsmidlene og dermed tok grendeutvalgs-medlemmer Jan Robert Skaland og Ragnar Drevvatne på seg oppgaven med å snekre nye. Skiltene er produsert av Meløy videregående skole avdeling Glomfjord.
- Benkene er robuste, sterke og ikke minst har de fått hvert sitt koselige navn. Vi håper de faller i smak og blir brukt mye! Avslutter Silje. 

 

Skribenten bak denne artikkelen, Malin B. Ulsnæs, er fra 1. august i år journalist i Kulingen. Hun kommer fra stilling som innholdsprodusent i Ny Næring, som er profileringsblad for næringslivet. Redaksjonen i Kulingen er frittstående og uavhengig, og har ikke bindinger til innholdsproduksjonen i Ny Næring.

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.