Bjørn Myrvoll, Terje Christensen og Terje Bårdsen fikk den velfortjente kulturprisen

Kulturprisen ble tildelt under julekonserten i hovedkirka 12. desember. Vinnerne av kulturprisen 2021 er en særlig driftig dugnadsgjeng, som står på for at innbyggerne i Gildeskål skal kunne komme seg ut og nyte vår vakre natur.

De har over år bidratt til friluftslivet ved å opparbeide og vedlikeholde turstier og uteområder. De har sørget universell tursti i Nygårdsmarka, bygget gapahuk, laget sherpatrapp, skoget, laget stikkrenner, klippet gress, bygget bålplasser og mye, mye mer.

Gjengen har til og med pyntet gapahuken med trefigurer og satt ut trebåter ved en av stiene, slik at barn kan leke med de på et lite vann i nærheten.

Jobben disse gjør settes stor pris på i bygda og den gjøres utelukkende på dugnad.

Forslagsstillerne skriver i sitt forslag at: «Å bruke naturen aktivt er også kultur. Turstier og Folkestier som de har bygget kan brukes av både eldre og yngre, de er tilpasset for rullestol og barnevogner.»

Vi gratulerer Bjørn Myrvoll, Terje Christensen og Terje Bårdsen med velfortjent pris. De mottar en gavesjekk på 3000 kroner og et trykk av Are Andreassen, hver.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.