Brøndbo med konsert i London

Av Bente Haldorsen
23.10.2018 10:59

Thomas og Bjarne Brøndbo tar med seg hyllestlåta ”Heim et annet sted på jord” til London og skaper en unik konsert til inntekt for Sjømannskirken.

Tidligere i høst ga Thomas og Bjarne Brøndbo for første gang ut en låt hvor brødrene synger duett. Låta hyller hvordan Sjømannskirken både før og nå er ei trygg havn for nordmenn i utlandet.

Nå lanserer Thomas og Bjarne konsert i sjømannskirken i London 17. november 2018. Alle billettinntektene vil gå uavkortet til Sjømannskirken.

- Å framføre hyllesten ”Heim et annet sted på jord” i selve kirkerommet blir en veldig spesiell opplevelse. Det er ekstra fint at jeg og lillebror gjør dette sammen, sier Bjarne Brøndbo.

Et trøndersk spleiselag med NTS, Lerøy, Trønderbilene og Ulvan er støttespillere rundt utgivelsen og bidrar til å gjøre konserten i London mulig. I tillegg har Norges Rederiforbund bidratt til ”Heim et annet sted på jord”.

Thomas Brøndbo er artist fra Namsos. Han har gitt ut to album og en rekke singler, og er kjent fra flere TV-produksjoner, teateroppsetninger og musikaler. Hans mest kjente låt er ”Du sa æ va en drøm”.

Bjarne Brøndbo er en av Norges mest kjente artister og er frontfigur i bandet DDE med landeplager som blant andre ”Vinsjan på kaia” og ”E6”. Han er for tiden en av dommerne i ”Norske talenter” på TV2.

”Heim et annet sted på jord” er skrevet av Trond Gunnar Skillingstad. Låta hyller Sjømannskirken som trygg havn for nordmenn i utlandet og ble gitt ut 12. oktober 2018. Den er tilgjengelig på alle digitale plattformer.

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.