VELDIG, VELDIG ARTIG: Sofie Hafsmo, Andrine Braseth og Kristin Svendsgård er sikker på at revyen blir veldig, veldig artig. De håper på fullt hus i Glomfjord til helga.

Brutalt ærlig russ

Skrevet av Bente Haldorsen
14.02.2018 13:45

MELØY: Årets spreke russerevy står for døren. Vær snar og sikre deg en billett til forestillingene som russen betegner som BRUTALT ÆRLIG.

Det er lagt opp til to forestillinger i kulturhuset i Glomfjord. En på fredag og en på lørdag. Forestillingene kjøres med kaffepause begge dagene. Sofie Hafsmo, Andrine Braseth og Kristin Svendsgård lover et kjempeartig revy. – Her blir det mulighet til å trimme lattermusklene, sier jentene. 

 

De forteller at de tar for seg en del av det som skjer i kommunen og at de er brutalt ærlige i sine synspunkter om det meste. Det er ingen såkalt rød tråd gjennom forestillingen, men noen karakterer vil gå igjen.

 –Totalt sett vil det bli en god blanding av sang-og sketsjinnslag, sier Andrine. Jentene understreker at det ikke blir så mye underbuksehumor, men mer en humor som passer for alle. Revyen har også et eget band med. Bestående av Benjamin Solbakken på trommer, Simen Tostrup Neverdal på gitar, Isak Rene Nilsen på bass og Viktor Mikalsen på piano.

 

Jentene som har jobbet mye med revyen ser frem til forestillingene. De har underveis hatt god hjelp av sceneinstruktør Anders Alterskjær. – Han har gitt oss mange gode råd og tips for å lage en best mulig revy, sier jentene.

 Jentene oppfordrer alle til å komme på revyen og støtte russen. Inntektene går til en siste felles skoletur rundt påsketider.

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.