Det begynner å ta form

Skrevet av Hanne Hammernes
16.06.2018 10:50 - OPPDATERT 19.06.2018 11:18

Arbeidsgruppen som jobber med flytteprosessen ved Spildra skole var nylig på befaring i nybygget ved skolen.

Arbeidsgruppen jobber med avklaringer underveis i prosessen knyttet til inventar, møbler, fargevalg, behov og løsninger for de ulike rommene, var nylig på befaring på nyskolen.

Dette skriver Meløy kommune på sine nettsider.
Arbeidsgruppen består av byggherrerepresentant Ragnar Drevvatne (Eiendom), driftsansvarlig Svein Lorentsen (Eiendom), rektor Neverdal skole/Spildra skole Frøydis D. Antonsen, Fagforbundet v/ Gry-Berit Alveness, Utdanningsforbundet v/ Ronald Fagerli, hovedverneombud Kyrre Mobakken og Else Andersen (Oppvekst).

https://www.meloy.kommune.no/no/Virksomheter1/Oppvekst/Skole/Vare-skole/Spildra-skole/Befaring-Spildra-skole/
De to elevene Andreas Lorentsen (Neverdal skole) og Runa Trondsdatter Sjøteig Moen (Reipå skole) er med i en annen arbeidsgruppe som planlegger uteområdet for skolen.

 De deltok også på befaringen på byggeplassen. Der fikk de se de ulike delene av bygget. I 92-delen kunne elevene kjenne igjen elementer fra «gammelskolen». Elevene syntes det var veldig spennende å se hvordan den nye skolen nå tar form og gleder seg til å begynne på nyskolen til neste år. 


Det planlegges skoledrift på Nye Spildra skole fra februar 2019.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.