Disse filmene går på kino i påska

Her kan du se oversikt over filmene som går på Glomfjord Kino denne påska!


1.AGENT MAX

Den egenrådige byharen Max går på påskeakademiet for å bli en påskehare og med en drøm om å bli selveste mesterharen!  Max må lære seg påskens magi, og å samarbeide med andre enn seg selv, men er det nok for å redde påsken?
En fin og morsom familiefilm til glede for liten som stor.

Sjanger: Animasjon / Familiefilm / 
Spilletid: 1 t. 16 min
Aldersgrense: Tillatt for alle

Tidspunkt:
Søn. 2. apr. kl. 17.00
Fre. 7. apr. kl. 18.00

Før filmen leter vi etter et stort påskeegg med godteri. 

2. DANCING QUEEN

Mina (12) blir hodestups forelsket når danseren Edvin begynner i parallellklassen. Når de inviterer til en audition for et nytt dansecrew, øyner Mina sin sjanse. Men i forelskelsesrusen er det én ting hun har glemt: Hun kan ikke danse..

Sjanger: Drama / Familiefilm / Barnefilm / Musikkfilm
Spilletid: 1 t. 30 min
Aldersgrense: 6 år

Tidspunkt:
Søn 2. apr. kl. 18.20

3. DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMOUNG THIEVES

En sjarmerende tyv og en gjeng tvilsomme eventyrere gjennomfører et episk ran for å hente en tapt relikvie. Ting går likevel veldig galt når de kommer på kant med feil folk. Filmen bringer den rike verden og den lekende ånden til det legendariske rollespillet til kinolerretet i et morsomt og actionfylt eventyr.

Sjanger: Action / Eventyr / Fantasy
Spilletid: 2 t. 14 min
Aldersgrense: 12 år.

Tidspunkt: 
Søn. 2. apr. kl. 20.00
Fre. 7. apr. kl. 19.30


4. SUPER MARIO BROS FILMEN

Bli med de to ikoniske rørlegger-brødrene på et eventyr gjennom Soppriket. Basert på den folkekjære spillserien fra Nintendo.
Den etterlengtede Illumination-filmatiseringen av Super Mario Bros. er endelig her! Fansen vil kjenne igjen ikoniske elementer fra retro-spillene fra 80- og 90-tallet, samt mer moderne materiale fra Mario Kart. Let's-a-go!

Sjanger: Animasjon
Spilletid: 1 t. 32 min.
Aldersgrense: 6 år

Tidspunkt:
Ons. 5. apr. kl. 17.00
Søn. 9 apr. kl. 17.00

5. JOHN WICK CHAPTER 4

John Wick (Keanu Reeves) oppdager endelig en mulighet til å bekjempe De Høye Herrer. Men før han kan få tilbake sin frihet, må han overvinne en ny fiende med mektige allierte over hele verden…allierte som gjør at han ikke kan stole på noe eller noen…

Sjanger: Action / Krim / Thriller
Spilletid: 2 t. 49 min
Aldersgrense: 15 år 

Tidspunkt:
Ons. 5 apr. kl. 19.00

 

6. AIR

Fra den prisvinnende regissøren Ben Affleck og med Matt Damon i hovedrollen kommer "Air", en dramakomedie som avdekker det utrolige samarbeidet mellom ferskingen Michael Jordan og Nikes nyoppstartede basketavdeling, et samarbeid som revolusjonerte både sportsverden og samtidskulturen med Air Jordan-merkevaren.

Sjanger: Komedie / Drama / Biografi
Spilletid: 1 t. 50 min
Aldersgrense: 9 år.

Tidspunkt:
Søn. 9. apr. kl. 18.40

7. THE POPE'S EXORCIST

The Pope's Exorcist er inspirert av notatene til Pater Gabriele Amorth - øverste leder for exorsisme i Vatikanet. Oscar®vinner Russell Crowe spiller hovedrollen som Amorth, som etterforsker en ung gutts skremmende besittelse og ender opp med å avdekke en flere hundre år gammel konspirasjon, som Vatikanet desperat har forsøkt å holde skjult i alle disse årene.

Sjanger: Thriller / Horror
Spilletid: 1 t. 43 min
Aldersgrense: 15 år

Tidspunkt: 
Søn. 9. apr. kl. 20.30

 

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.