Ekteparet Fallmyr gleder seg til å ta i mot gjester på åpen gård på Jelstad i Gildeskål.

Doblet produksjonen –⁠ åpen gård!

- Vi gleder oss veldig og håper at mange tar turen! Sandra og Thomas Fallmyr på Gjelstad samarbeider med Bondelaget og arrangerer åpen gård og gleder seg til å vise frem ny fjøs.


- Det er et arrangement som i stor grad avholdes for å bevisstgjøre rundt dette med landbruk og hva det egentlig vil si å drifte en gård, fastslår Thomas. 
Sammen med sin kone Sandra tok han over familiegården etter sine foreldre i 2019. Siden har det kommet på plass en større investering – nemlig ny fjøs.

Teknologisk fjøs
- Hovedproduksjonen vår er melk og svin. Dermed er det viktig å henge med i tiden og modernisere anlegget for å klare å følge de forskrifter som kommer, forklarer han.
Den nye fjøsen har ikke bare doblet produksjonen deres, men er også mer teknologisk enn noen gang før. Blant annet har de fått på plass automatisk fôring og skraperobot.
- Vi gleder oss til å vise det frem og tenker det kan være interessant for hvermannsen å se. Det blir grilling, kakeservering og mange spennende dyr for store å små! I tillegg nevnes det ordførerkandidatduell i melkespannholding til Kulingen.
- Vi håper å få tak i alle kandidatene så vi kan få til en bra tvekamp!

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.