Fra venstre: Daglig leder i Gildeskål frivillighetssentral Vilde Stangeland, prisvinner Elinor Kristiansen og ordfører Bjørn Magne Pedersen. Foto: Gildeskål kommune

– Elinor Kristiansen er velfortjent vinner av årets frivillighetspris

Frivillighetsprisen skal deles ut til en initiativrik person, lag/forening eller organisasjon som med sin frivillige innsats, ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn.

Prisen ble tildelt under julekonserten i Gildeskål hovedkirke 12. desember, og ble i år utdelt av Gildeskål Frivilligsentral.

Vinneren av årets frivillighetspris har i en årrekke ledet arbeidet i forbindelse med Midtsommertreffet på Inndyr.

Elinor har gjort en grundig jobb i å lede prosjektet på Storgjerdet, hvor hun har sørget for lys rundt vannet og langs veien opp til storgjerdet og en flott gapahuk med tak, le for vær og vind og bålplass. Mye takket være henne har Storgjerdet i dag blitt til en fantastisk møteplass for barn, unge og voksne. 

Årets vinner arbeider for tiden iherdig for å etablere en universell kyststi til Andklakken. Universell vil si at stien skal være tilgjengelig for alle – uavhengig av funksjonsnivå, slik at alle skal ha muligheten til å oppleve de vakre omgivelsene på Andklakken.

Elinor har lagt ned utallige timer av sin fritid til frivillig innsats for Gildeskåls innbyggere. I ethvert prosjekt har hun brukt mange timer på grundig forarbeid i form av planlegging, budsjetthåndtering, søknadsskriving, samtaler med forskjellige entreprenører og rekruttering av frivillige, for å nevne noe. 

Takket være årets vinner har Inndyr og omegn vell stadig samfunnsnyttige prosjekt der årets vinner er en engasjert pådriver.

Vi er stolte av å kunne dele ut frivillighetsprisen 2021 som bidrar til å synliggjøre og verdsette innsatsen årets vinner har bidratt- og stadig fortsetter å bidra med. Hennes arbeid er verdifullt og viktig også i et folkehelseperspektiv og for innbyggernes bolyst. 

Vi gratulerer Elinor Kristiansen med velfortjent pris. Hun mottar en gavesjekk på 5000 kroner og et trykk av Are Andreassen.        

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.