Det er 16. året «En annerledes jul» arrangeres i Glomfjord. Her et arkivbilde fra fjorårets konsert.

En Anderledes jul


Også i år inviterer Glomfjord Hornmusikkforening til en Anderledes Jul.  - Målet vårt er å levere gode konsertopplevelser med variert repertoar, masse julestemning og ikke minst lyd og lys, sier korpsets leder Kristian Haukalid.

Hornmusikken har øvd på konserten siden september. Nylig har de også hatt øvingshelg med Gunnar Høgseth som instruktør. Det er 16. året konserten går av stabelen og som tidligere har hornmusikken fått med seg lokale artister. I år er Ronald Fagerli dirigent.

- Det som blant annet blir nytt og annerledes i år, er at Ronald har laget flere egne arrangementer til korpset. Blant annet har han laget et helt nytt arrangement på Christmas av Maria Carrey og I Heard The Bells On Christmas Day av Casting Crowns som vi gleder oss til å urfremføre, sier Kristian.

Hovedsolistene i år er Bente Margit Sørgård, Jon Sølve Langen, Jørgen Øvrebø og Marlene-Ariel Bergli. Glomfjord Skolekorps skal delta, og vi håper det kan være inspirerende for ungene. I tillegg har vi lånt fem jenter fra ungdomskoret som bistår oss med å gi mer trøkk på flerstemt sang. Det blir også forbedringer med lydbildet fra i fjor.

- For mange er julekonserten blitt en naturlig del av juleforberedelsene. Vi garanterer god julestemning og flotte artister på scenen, avslutter Kristian.

Les mer om:

Sport-og-kultur Arkiv