Endelig er det tid for UKM igjen! Bilde av konferansierene på UKM 2019. Arkiv

Endelig UKM igjen

Ungdomsarrangementet UKM er i gang i hele landet. Fredag 17. og lørdag 18. mars arrangeres UKM for Rødøy, Gildeskål og Meløy.


Arrangementet holdes i Tjongsfjord samfunnshus lørdag 18. mars kl. 15.00. De siste årene har Rødøy, Meløy og Gildeskål arrangert felles UKM lokalmønstring, og i år avholdes det i Rødøy.

UKM (Ung kultur møtes) er for ungdom i alderen 13-20 år, men på den lokale mønstringen kan alle mellom 10 og 20 år melde seg på og vise frem det de holder på med – det være sang, dans eller noe annet som har med ungdomskultur å gjøre. 

Det er totalt rundt 30 deltakere påmeldt i tillegg til ungdomsrepresentanter. Programmet er allsidig med både revyinnslag, kunst, sang, band og pianospill. Ungdomsrådene i de tre kommunene er arrangører av UKM. Alle de tre ungdomsrådene møtes allerede fredag til en sosial sammenkomst og for å gjøre alt klart til arrangementet.

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.