Fempartisamarbeid i Meløy, Randi Myrvang Næss, (f.v.), Reinert Aarseth, Ken Henry Solhaug, Mette Bjørnvik og Sigurd Stormo.

Enige om politisk plattform

Skrevet av Astrid Berbusmel
23.09.2019 12:42 - OPPDATERT 24.09.2019 18:03

To uker etter kommunevalget har de fem samarbeidende partiene i Meløy sin politiske plattform klar.

Arbeiderpartiet (Ap), Høyre (H), Sosialistisk Venstreparti (SV), Kristelig Folkeparti (KrF) og Venstre (V) presenterte mandag morgen dokumentet som viser retningen Meløy-politikerne som skal styre kommunen, ønsker å ha de neste 4 årene. Det er første gang disse fem partiene har et slikt formelt samarbeid i Meløy. Det ble for ei uke siden klart at Sigurd Stormo fortsetter som ordfører, og Mette Bjørnvik fra Høyre blir varaordfører.
- Fokuset vårt har vært å bli enige om en god politikk til beste for innbyggerne i hele kommunen, sier ordfører Sigurd Stormo.
En slik plattform vil oppfattes som litt 'rund', men inneholder også en del konkrete tiltak. Vi kan nevne realisering av nytt amfi i Meløy Kulturhus, videre utbygging av fiber, Sommerdagan i Meløy skal gjenopplives, det skal etableres et boligkontor og nedleggelsen av Glomfjord legekontor vil komme til kommunestyret på nytt.

Les mer i avisa som kommer på onsdag!

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.