Studierektor Elea Tangstad er svært fornøyd med elektroklassens eksamensresultater. Foto: Rune Meosli.

- Et boost for alle!

- Det er kjempeartig når elevene lykkes, og de gode resultatene er et kvalitetsstempel for skolen vår, sier studierektor Elea Tangstad.

Hun antyder at de gode resultatene fra elektrofag-klassen har ei tosidig årsak.
- For det første er elevene dyktige og seriøse i det de holder på med. Det andre er at skolen har dyktige pedagoger som evner å motivere og holde læringstrykket hos elevene oppe.

Satsing bærer frukt

Tangstad trekker fram trivsel som en svært viktig faktor i helheten.
- Dette handler ikke bare om faglige prestasjoner, jeg tror ikke noen elever kan prestere så godt dersom de ikke trives og har det bra på skolen! Over mange år har vi hatt fokus på trivsel og et godt psykososialt læringsmiljø, og vi ser allerede effekten av Drømmeskole-prosjektet* vi startet for tre år siden. Målet med  Drømmeskolen er å utvikle en skole hvor elevene blir sett og får brukt ressursene sine i et læringsmiljø som fremmer god psykisk helse for den enkelte elev.
- Gjennom Drømmeskolen skal særlig de nye elevene komme raskt inn i skolemiljøet og bli kjent og trygg, sier Elea.
Den nye studierektoren peker også på at elevene ved Glomfjord-avdelinga scorer svært høyt på trivsel på siste års Elevundersøkelse.
- Trivsel motiverer elevene til å gjøre sitt beste. Resultater som de elektroklassen fikk, gjør også mye for vår skoles omdømme!

Les mer om:

Arkiv