Et bygg for fremtida

Skrevet av Meløy kommune
09.02.2021 17:00 - OPPDATERT 10.02.2021 13:40

- Åpningen av Meløy helse- og velferdssenter markerer starten på en spennende reise for Meløy kommune, sier ordfører Sigurd Stormo.

Byggeprosjektet med en kostnadsramme på 275 millioner er det største i Meløys historie, og med det har Meløy kommune startet et arbeid for å kunne møte eldrebølgen og framtidens behov for omsorgstjenester.

I senteret har man lykkes med å få en samlokalisering av tjenester som lege, sykehjem ergo- og fysioterapitjenesten, og omsorgsleiligheter. Her finner man også et produksjonskjøkken og kafe, samt eget velværerom for beboerne. Dette gir unike muligheter for å kunne yte gode tjenester til brukerne av senteret.  

Byggingen av et nytt helse og velferdssenter har vært på agendaen gjennom flere kommunestyreperioder, og prosjektet har vært gjennom mange utredninger og politiske behandlinger. Underveis har bygget endret både form og plassering.

- Jeg vil takke alle som har bidratt til dette flotte bygget, sier Stormo.

- Politikere gjennom flere kommunestyreperioder, vår egen administrasjon og prosjektledelse, HENT som har hatt totalentreprisen og alle underleverandører, både lokale og eksterne som har hatt oppdrag i byggeperioden.

- Jeg er både glad og stolt over at vi nå endelig kan ta i bruk dette fantastiske bygget, sier Stormo, og fremhever samtidig viktigheten av en slik satsning.

 - Gode tjenester sikrer trygghet og en god livskvalitet i alle faser av livet, avslutter han.  

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.