Innspillingen av årets sesong av Eventyrlig oppussing er godt i gang og arbeidet med oppussingen av skihytta til Glomfjord alpinsenter er i god rute. Programledere Ole Torkel Gjerset, Halvor Bakke og Ole Rosèn-Lystrup, og resten av gjengen i crewet, er veldig takknemlige for all hjelp de får fra den ivrige dugnadsgjengen i Glomfjord. - Det er godt å bidra i et lokalsamfunn den dugnadsånden er så sterk, sier Halvor Bakke. Foto. Thomas Hegge Moen

Eventyrlig oppussing: - Tusen takk, Glomfjord!

- Vi er veldig takknemlige overfor lokalsamfunnet som virkelig står på og hjelper oss underveis i prosjektet, og det er godt å bidra her når samfunnsengasjementet er så stort

 

Det er torsdag og dag tre i oppussingen av skihytta til Glomfjord alpinsenter, været er strålende og humøret er på topp hos gjengen i Eventyrlig oppussing.


Mye jobb og lite tid

- Vi jobber på spreng for å få mest mulig gjort før regnværet setter inn, men vi er i god rute. Det blir spennende å se om vi klarer å være like effektive i det dårlige været som er meldt fra i morgen formiddag, forteller Bjørn Tore Hallem, produksjonssjef for Eventyrlig oppussing.

- Når det er sagt er vi imponerte over dugnadsgjengen til Glomfjord alpinsenter som legger så godt til rette for oss, slik at vi i større grad kan konsentrere oss om selve oppussingen. Det er mer enn vi er vante med. Vi får servert mat og det blir bakt kaker, materialene vi trenger kjøres helt til døra med tråkkemaskin og stolheisen er bemannet hele tiden mens vi er her oppe. Det betyr mye for oss. I tillegg bor vi fantastisk flott og herskapelig i Glomstua. Det er som å komme til en helt annen verden og vi kunne ikke hatt det finere, fortsetter han.

 

Produksjonssjef Bjørn Tore Hallem er fornøyd med fremdriften i prosjektet så langt, men er spent på været som er meldt til helgen. - Det blir regn og vind, og det er en dårlig kombinasjon med bygging, men vi er i god rute og skal fortsette å jobbe hardt for å bli ferdige i tide, lover han. Foto: Thomas Hegge Moen

 

Spesielt prosjekt

[annonse]
- Når vi velger ut prosjekter har vi noen punkter vi ser etter. Location er viktig, -det må være eventyrlige omgivelser. Så må vi kunne gjøre stor forskjell slik at vi kan skape en wow-effekt, og så ser vi også på hytteeierne og om de kan bidra foran kamera. I årets sesong har vi også stor geografisk spredning, forteller Bjørn Tore og fortsetter;
- Vi hadde planene klare allerede da vi var på befaring. Bildene og videoene som var med søknaden var til stor hjelp og av totalt 7000 søknader skilte dette prosjektet seg ut. På befaringen ble vi så bergtatte av fjellene, hytta, samfunnet og jentene som representerer alpinsenteret, at vi sa ja allerede da til å pusse opp. Det pleier vi normalt å vente med til vi har fått snakket sammen etterpå.

 

 

Hemmelig oppussing

Når det gjelder detaljer rundt oppussinga er Bjørn Tore og resten av gjengen sparsommelige på informasjonen, og bilder som blir tatt underveis og etter oppussinga må ikke publiserers før programmet er sendt i høst, men de lover at det er gjort store endringer før hytta skal overleveres på søndag.

- Det at det ikke er en familiehytte gjør at vi kan være litt mer modige og gjøre litt mer sprøe ting. Det vil bli mer moderne siden vi ikke trenger å ta hensyn til en families hyttefølelse. Men vi både tror og håper at folkene i alpinsenteret og alle andre som skal bruke hytta blir fornøyde med resultatet, avslutter han.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.