Kulingens redaksjon i høst. F.v: Journalist Malin Bakken Ulsnæs, redaktør og journalist Ingunn Dahle, markedsansvarlig Rikke Kristensen og daglig leder Synne Bakken Ulsnæs.

Flyttet til nye lokaler

Fra og med 14.august holder Kulingen til i Havnegården i Ørnes sentrum. – Viktig å være nær og tilgjengelig for folk, mener daglig leder Synne Bakken Ulsnæs.


Siden 2008 har lokalavisa Kulingen hatt kontorlokaler på Spilderneset, men fra og med nå er redaksjonen å finne i sentrum. I lokalene til gamle Meløyavisa, for de som er lokalkjente.
- Vi har vært i lokaler vi har trivdes i mange år, men nå har vi flyttet først og fremst for å være mer tilgjengelig for folk som ønsker å stikke innom med tips eller for å prate med oss. Men også for å hjelpe til med å fylle opp tomme lokaler i sentrum, poengterer Synne.

Spennende høst
Staben i Kulingen utvides og i en midlertidig periode fra 14.august til 1. desember skal Ingunn Dahle inn i rollen som konstituert redaktør og skribent.  
- Vi er veldig fornøyde med høstens stab, vi har dyktige folk og med oss flinke frilansere på laget. Dette blir bra!

Skribenten bak denne artikkelen, Malin B. Ulsnæs, er fra 1. august i år journalist i Kulingen. Hun kommer fra stilling som innholdsprodusent i Ny Næring, som er profileringsblad for næringslivet. Redaksjonen i Kulingen er frittstående og uavhengig, og har ikke bindinger til innholdsproduksjonen i Ny Næring.

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.