Forbereder stort arrangement

Skrevet av Bente Haldorsen
07.10.2018 07:58 - OPPDATERT 07.10.2018 20:03

Nordtun HelseRehab skal ha et stort arrangement 16.-18. oktober. De står som arrangør for journal-leverandøren AVANS AS sitt brukerforum.

Dataselskapet AVANS AS utvikler og leverer journalprogram, blant annet til bruk i rehabilitering.

 Sammen med flere rehabiliteringssentra på øst – og vestlandet har Nordtun HelseRehab gått inn i et utviklingsprosjekt i samarbeid med dataselskapet.

Journalprogrammet som har fått navnet ”Ad Vitam” er nå i ferd med å fases inn i bruk og Nordtun starter i den forbindelse opp sin prosess fra 18. oktober.

Ansatte fra rehabiliteringssentrene Beitostølen, Montebello, Hauglandssenteret og Åstveit samt deltakere fra Avans AS samles på Nordtun for undervisning i forbindelse med prosjektet.

Deltakerne får også anledning til å oppleve litt av vår flotte kommune.

På programmet står rib-tur fra Nordtun-brygga. Da går turen  inn Holandsfjorden med innlagte stopp for informasjon ved Rendalsvik, Fonndalen og Engen før turen går videre og ender opp i Kilvik.

–I Kilvik skal vi samles på Myrvoll Kulturgård for middag. Husbandet på Nordtun HelseRehab spiller og Yngve Brox Guldbjørnsen er leid inn som konferansier, sier Sverre Monsen, som ser frem til et faglig treff ispedd lokale opplevelser.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.