Fordypningsrommet Fleinvær får ny sjef

Skrevet av Pressemelding
04.03.2019 11:00 - OPPDATERT 04.03.2019 15:37

The Arctic Hideaway-Fordypningsrommet Fleinvær har fått tilført nye aksjekapital, og med det fått muligheten til å ansette en ny daglig leder.

Linn Tove Øyahals har sin bakgrunn fra Basecamp Explorer på Svalbard, og kjenner kunder som oppsøker spesielle destinasjoner gjennom drift av Isfjord Radio.

Igangsetter Håvard Lund sier spøkefullt at hans ervervede kunnskap fra årene 2004-2019 endelig skal omsettes til klingende lyd, men at han må bruke tid på å finne ut hvilken genre fortellingen tilhører. Gründertunellen beskrives som lang, men lyset han nå ser, antas å være selveste åpningen.

For Lund er det videre viktig å fortelle om samarbeidet han har fått  stand med Gildeskål Kommune. I stedet for å låse Øyahals fast i 100% stilling, har Lund foreslått å dele hennes tid med kommunen, noe de har jublende har takket ja til. Kommunens fremsynte politikere satser på bærekraftig reiseliv, og utviklingen av Kirkestedet er den mest sentrale satsningen.

Øyahals sier det faktum at Saltenområdet er underutviklet som destinasjon er hovedgrunnen til at hun takker ja. Hun sier videre at the Arctic Hideaway gir muligheten til å jobbe med transformative opplevelser, at de mest spennende tingene i Norge i dag skjer på bygda og ikke i byen.

Øyahals tiltrer i mars 2019

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.