Foto: Helgelandssykehuset.no

Frigir navnet etter dødsulykken i Rødøy

Skrevet av Hilde Kvammen
07.06.2021 16:30 - OPPDATERT 08.06.2021 22:02

En person omkom etter en båtulykke på Rødøyfjorden natt til søndag. Nå frigir politiet navnet på vedkommende i samråd med pårørende.

Det var Per-Martin Nystadnes, 42 år som omkom i båtulykken i Rødøy kommune natt til søndag 6. juni.

– Navnet frigis etter avtale med de pårørende, skriver lensmann Jim Kristiansen i en pressemelding. 

GMVS Rødøy skrev søndag på sin facebookside at det var med stor sorg de meldte om at selskapets driftsleder Per-Martin Nystadnes hadde forulykket. 

- Ord blir fattige i en slik situasjon og våre tanker går til de etterlatte i denne sorgtunge tiden, stod det blant annet i meldingen. 

Natt til søndag klokka 01. 06 fikk nødetatene og HRS melding om at en person hadde ramlet i havet fra en fritidsbåt i Rødøyfjorden i Nordland.

To andre personer hadde hoppet etter for å hjelpe vedkommende. Det gikk cirka fire minutter fra nødetatene fikk meldingen til alle tre personene var oppe av havet.

Mannen ble sendt til UNN i Tromsø, med alvorlige skader. Søndag ettermiddag ble det offentliggjort at mannen er erklært død.

Ulykken skjedde i følge politiet med en RIB. Det var tre personer om bord. De to andre slapp fra ulykken uskadd. 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.