Marthe Barvik er 2. kandidat til Meløy Senterparti Foto: privat

Fritidsbad tar ikke kredittkort

Årets sommer var som folk flest husker en våt og trasig sommer. Siden temperaturene knapt viste et tosifret tall var det naturlig for mange å søke innomhus for aktiviteter.


Fikk ikke betalt  
Jeg tok selv med meg et par barn og besøkte Meløy fritidsbad for å kompensere for tapt tid på stranda. Da jeg skulle betale for oss ble kortet jeg brukte avvist, og det viste seg at kortterminalen i fritidsbadet ikke aksepterer kredittkort. Jeg fikk da høre at jeg ikke var den første som ble avvist, men at det var mange besøkende som ikke fikk betalt for seg da de ikke kunne bruke kredittkort. Har i ettertid fått høre at dette ikke bare gjelder kredittkort, men også utenlandske debetkort, klokker og telefoner.

-Ekstra trist 
Ordfører, det har skjedd en stor utvikling når det gjelder betalingsmetoder de siste årene. Det siste på markedet er faktisk at man kan betale med en ring på fingeren. I Meløy har man ikke lenger minibanker man kan ta ut penger på, noe som begrenser muligheten for mange å ha kontanter liggende for et mulig besøk i kommunens svømmebasseng. Slik som sommeren var i år, er det jo ekstra trist å tenke på at mange besøkende i kommunen ikke fikk muligheten til å bruke de tilbudene vi har på grunn av utdaterte betalingsterminaler.

Ordfører, er dette noe som vil bli tatt tak i og ordnet, slik at besøkende til Meløy fritidsbad må slippe å snu i døren på grunn av manglende muligheter for å få betalt inngangsbilletten?

Spørsmål til kommunestyret fra Marthe Barvik, Meløy Senterparti

NB: Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.