Foto: Anne Mette Meidelsen

Full klaff i Meløy


Hun er relativt fersk i Meløy, Wenche Slåttrem (41). Nylig fikk hun fast tilsetting på velværesalongen Kosmetikos i Glomfjord, hvor hun har jobbet siden oktober.

Og det var nettopp jobben som hudpleier og massør som fikk Wenche til å levere flyttemelding til heimkommunen Vefsen i høst. Eller, utgangspunktet var nok snarere halsamannen Kim- Eirik Antonsen. For da søt musikk oppstod mellom dem, begynte paret å sondere muligheten for å flytte sammen.

- Jobber som dette vokser ikke på trær, og jeg trodde nesten ikke det var sant da hudpleierjobben dukket opp. Umiddelbart tenkte jeg at dette måtte være min sjanse, og dét var det altså!

Ikke bare trives Wenche på sitt mye hjemsted Halsa, omgitt av fascinerende fjell og en natur som nesten tar pusten fra henne. Jobben på Kosmetikos har også blitt en skikkelig opptur:
- Jeg trives utrolig god og har fantastisk støtte i Elisabeth, som er utrolig kunnskapsrik og dreven. Selv jeg jo litt «rusten» i faget etter mange år i et annet yrke, men det kommer seg fort når man begynner å praktisere igjen.
Full klaff altså, for Mosjøen-jenta, som føler seg godt mottatt i sin nye hjemkommune og på sin nye arbeidsplass.

Les mer om:

Folk-flest