Geir Mikkelsen går til ny toppjobb i Gildeskål. Foto: Fauske kommune.

Geir Mikkelsen blir ny kommunedirektør i Gildeskål

Skrevet av Hilde Kvammen
28.08.2020 14:00 - OPPDATERT 28.08.2020 15:14

-  Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at vi har ansatt Geir Mikkelsen fra Bodø som ny kommunedirektør i Gildeskål kommune, sier ordfører Bjørn Magne Pedersen i en pressemelding på kommunens hjemmeside i dag.

 Det er et samlet kommunestyre som ser fram til at Geir Mikkelsen på nytt skal starte å jobbe for Gildeskål kommune, skriver kommunen på sine hjemmesider.

Fartstid i Gildeskål 

Mikkelsen hadde stillingen som rådmann i Gildeskål i perioden 2012–2015, før han flyttet tilbake til Bodø hvor han kommer ifra.

 - Vi kjenner Geir Mikkelsen godt, og han kjenner Gildeskål kommune. Det gjør at vi er trygge på at dette blir bra for både oss og han, sier Pedersen. 
- Blant de 14 søkerne til stilling var det mange gode kandidater, og vi er glade for at ser mange ser Gildeskål som en attraktiv kommune. Men etter en samlet vurdering var Mikkelsen den beste, og vi er meget fornøyde med at vi så raskt etter kommunestyrets vedtak om tilsetting kunne signere avtale med han. 

Lang erfaring 


Etter oppsigelsestiden i Fauske vil han igjen ta fatt på arbeidet med å videreutvikle Gildeskål.
Geir Mikkelsen er utdannet siviløkonom, og har siden 2016 vært rådmann i Fauske kommune. I tillegg til arbeidserfaring som rådmann har han jobbet flere år på høgskolen i Bodø / Nord universitet.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.