SØNDAG BLIR DET GIGANTISK MUSIKKORPS I GLOMFJORD!

Søndag ønsker over 50 korpsmusikere seg publikum i salen når samarbeidsprosjektet «En Aften i Biografen» skal presenteres i Meløy kulturhus i Glomfjord.

Det er Glomfjord Hornmusikkforenings cirka  25 utøvere som får Bodø Janitsjars omtrent like mange på besøk. Prosjektet ble startet i september.

- Det må være veldig mange år siden så mange musikere skal samles om en konsert. Vi gleder oss enormt og føler oss godt forberedt, sier Svein Bjarne Mindrum i Glomfjord Hornmusikkforening.

Tøff filmmusikk fra Star Wars, The Incredibles, King Kong og flere kinosuksesser står på programmet.
- Nivået på stykkene er over gjennomsnittet av det vi vanligvis jobber med. Det har gitt utfordringer i begge korps, og vi kan nå slå fast at vi alle har vokst med oppgaven, sier han.

Her kan du kjøpe billetter
 

Dirigentene Gunnar Høgseth, Glomfjord Hornmusikkforening og Knut Richard Vanderlock, Bodø Janitsjar har sammen og hver for seg sørget for instruksjon, samt at korpsene har hatt to helger sammen med øvelser og lært hverandre å kjenne.

Konferansier er Børre Ingolfsen, som de siste årene har presentert «En anderledes Jul» for Glomfjord-korpset. Billetter er å få kjøpt fra klokka 13. 00 i Meløy kulturhus på konsertdagen. 
- Det hadde vært kjempehyggelig med fullt hus i salen på søndag. Dette blir garantert tøft og flott, avslutter Svein Bjarne.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.