VIL DU LEIE UT: Miljøarbeider Line Vonheim og studierektor Marita Martinussen ber lokalbefolkningen være behjelpelig med å leie ut husvære til høstens skoleelever.

Trenger husrom til elever

Skrevet av Bente Haldorsen
23.07.2018 16:38 - OPPDATERT 25.07.2018 11:07

GILDESKÅL: Vi trenger hybler, sier miljøarbeider Line Vonheim. Både hun og Marita Martinussen ber lokalbefolkningen være behjelpelig.

Martinussen legger ikke skjul på at det byr på flere utfordringer med en nesten dobling av elevtallet ved Meløy Videregående skole avdeling Inndyr.

– Den aller største utfordringen blir å finne hybler til alle, sier hun. Nå frir hun og Line til lokalbefolkningen på Inndyr. De oppfordrer alle som har ledig husvære til å ta kontakt. Om det er et enkelt rom eller en hybelleilighet, spiller ingen rolle.

– Vi er i utgangspunktet interessert i alt. I og med at det er gode kommunikasjonsmuligheter fra Inndyr til Ørnes er alt på den strekningen interessant, sier studierektoren og miljøarbeideren.

De to er svært opptatt av å få huskabalen til å gå opp.

Kommunen bygger nytt hybelhus, men det er ikke klart for i desember.

 

 

 

 

 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.