Anette Amalie Åbodsvik Bang (18), fra Ågskardet er listekandidat Meløy Senterparti og Nordland Senterparti. Foto: privat

Hei Kjell Sahl! Glemte du meg?

Skrevet av Leserinnlegg
10.04.2019 09:45 - OPPDATERT 10.04.2019 15:57

LESERINNLEGG: Hei Kjell!

I kulingen 03.04.2019 snakket du om viktigheten av fylkestingsrepresentanter fra lokale partiet inn mot valget i høst. Det du sier er helt sant og jeg er veldig enig i at vi må sikre lokale interesser inn mot fylket, men hvor godt har du satt deg inn i fylkeslistene?

Selv står jeg på en solid 10. plass på fylkeslista for Nordland Senterparti, og som Ågværing er det ikke noe annet jeg har tenkt meg enn å komme inn på fylkestinget. Du tenker kanskje at 10 plasser på fylkestinget for Nordland Senterparti er urealistisk, men det gjør ikke jeg. Ved forrige meningsmåling hadde Nordland Senterparti 18% oppslutning. Dette tilsvarer 8 stykker inn på fylkestinget. I tillegg har Nordland Senterparti vekst både hos voksne og ungdommer og kommer til å gjøre et BRAKVALG til høsten! Dette skal jeg selv stå i bresjen for, både for å sikre god politikk for Meløy Kommune, men også får å sikre interessen til oss ungdom!

Jeg kan også svare på spørsmålet du fikk om folk skal stemme på andre partier, for å få folk fra distriktene inn på fylkestinget; dette er et klart JA!
Stem Meløy Senterparti og Nordland Senterparti og få ei 18 år gammel jente med bein i nesa inn på fylkestinget; for er det noe Nordland trenger i den nye fylkestingsperioden er det nytenkning, motivasjon og ikke minst ungdommer!

Skrevet av: Anette Amalie Åbodsvik Bang
18 år, fra Ågskardet i Meløy kommune
Listekandidat Meløy Senterparti og Nordland Senterparti
Leder i Søndre Salten Senterungdom

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.