Hekla Stålstrenga inviterer til stemningsfull julekonsert

Skrevet av Bente Haldorsen
04.12.2018 12:33 - OPPDATERT 06.12.2018 10:02

Bandets unike blanding av folkemusikk og populærmusikk, har skaffet dem et trofast publikum over hele landet. I morgen, onsdag kan du høre dem i Fore kirke.

De har med seg en blanding av kjente og ukjente, kjære og klassiske julelåter inn i sitt musikalske univers.

Julen er en tid for ettertanke og medmenneskelighet, familie og venner - en tid der man tar vare på hverandre. Musikk er som skapt til å lage en ramme rundt dette og bandet lover en konsert der man får lyst å klemme noen som trenger det når man kommer ut.

Hekla Stålstrenga er bandet som gikk fra å være en lokal folkemusikkgruppe til å bli en del av den nasjonale viseskatten. Fra å ha små folkemusikk-klubber som hjemmebane, har de gått veien til å toppe plakaten på store rockefestivaler, fylle scener som Den Norske Opera og Ballett og holde egne konserter på TV.

 Skrevet om Julekonsertene til Hekla Stålstrenga:

«Det er lett å henfalle til klisjeer som «den beste julekonserten, noen sinne», men det oppleves sånn.» Helgelands Blad

«Julefolk med Hekla Stålstrenga var av det varme slaget, og like kontrastfylt som jula og livet selv» Lofotposten

«I løpet av halvannen time skapte Hekla Stålstrenga julestemning og juleglede, ja reinhekla julemagi, i ei fullsatt Målselv kirke» Nye Troms

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.