Førstkommende søndag er siste frist for å melde seg på årets Høy Puls i Meløy. Foto: Beyondlimits.

Vil du delta på Høy Puls 2019?

Skrevet av Hilde Kvammen
08.10.2019 11:15 - OPPDATERT 08.10.2019 19:02

Zipline, rideskole og grottevandring. Høy Puls er en aktivitetshelg med spennende aktiviteter for ungdom fra 8. trinn til 18 år.

- Påmeldingsfristen er førstkommende søndag 13. oktober, så nå oppfordrer vi unge til å melde seg på, sier kulturmedarbeider Ann-Kristin Dagfinnsen. 

Proffe instruktører 


Høy Puls arrangeres av kulturkontoret og datoene i høst er 19.-20. oktober. 
- Ungdommene får være med på en aktivitet hver dag som ledes av erfarne og kvalifiserte instruktører. Heldigvis har vi mange dyktige folk i og omkring Meløy. I år har vi fått til et godt og variert program med aktiviteter som skyting, grottevanding i Lahko nasjonalpark, kajakk, rappellering og ridning. Instruktørene er fra Beyondlimits, Meløy skytterlag, Meløy Rideskole, Arctic Wanderlust og Kvik Guiding.

- Nytt av året er Stand Up Padling, også kalt SUP, hvor padleren står oppreist på et padlebrett, sier Ann-Kristin Dagfinnsen. Foto: privat.

Passer for alle


Vegard Kristiansen fra Arctic Wanderlust skal ha aktiviteten Zipline, som gir et skikkelig sug i magen. Beyondlimits vil tilby grottevandring, kajakk og rappellering. Alle disse har vært populære aktiviteter tidligere. Ellers vil Meløy Rideskole ved Kristin Sandaa ha innføring i hestestell og ridning. Meløy skytterlag har skyting på skiver på skytebanen i Ørneshallen.  
- Nytt av året er Stand Up Padling, også kalt SUP, hvor padleren står oppreist på et padlebrett. Instruktør er Maja Kvistad i Kvik Guiding fra Misvær. Vi har lagt opp til et program som skal passe alle, uansett nivå.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.