Oppfordrer til å støtte en god sak: F.v Visepresident i Lions Club Ørnes, Tor-Arne Bakke og Valter Nystad. Foto: Hilde Kvammen

I dag selger Lions tulipaner til inntekt for rusforebyggende tiltak - Håper mange støtter en viktig sak

Tor- Arne Bakke og Valter Nystad i Lions Club Ørnes oppfordrer folk til å kjøpe blomster til inntekt for en viktig sak på torget på Ørnes i dag.

 Tulipanaksjonen går til viktig arbeid til rusforebyggende tiltak for barn og unge. 

- Motto for aksjonen er: "Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne. "Vi håper folk støtter opp om aksjonen ved å kjøpe blomster. Pengene av salget går direkte til rusforebyggende arbeid, sier Tor-Arne Bakke. 

Siden 1983 har Lions i Norge hatt bekjempelse av rus- og narkotikamisbruk på sin nasjonale plan. 

I dag er den årlige Tulipanaksjonen. Lions samler hvert år inn penger til rusforebyggende og holdningsskapende tiltak for barn og unge gjennom Lions Tulipanaksjon.

Tulipanmotivet, med den friske og den «syke» tulipanen, symboliserer forskjellen mellom et liv i rusavhengighet og en sunn og positiv livsstil.

I år er det bestilt drøye 650 000 tulipaner fra Lionsklubber rundt om i landet. Det er klubbene som selger dem videre. Alle inntekter er øremerket forebyggende arbeid for barn og unge.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.