I Meløy ble 100 personer koronatestet i går. Testingen vil fortsette i dag.

I helgen testet en ansatt positivt på selvtest ved Glomfjord barnehage.

I forbindelse med at det i helgen ble funnet positiv selvtest hos en ansatt ved barnehagen, ble det i går tatt rundt 100 PCR-tester av personer tilknyttet Glomfjord barnehage ved teststasjonen på Ørnes.

Prøvene er nå sendt inn til analyse og prøvesvar vil komme fortløpende. Flere tester vil bli gjennomført i dag. 

Lang ventetid


Den store pågangen har ført til at enkelte har opplevd lang ventetid på telefonen ved Ørnes legekontor.
-Det beklager vi, men ber samtidig om forståelse for dette kan forekomme i perioder når presset er stort. Ved behov for akutt hjelp, husk at du alltid skal ringe 113, skriver kommunen på sine nettsider. 

Informasjon


Alle berørte foreldre og foresatte ved de to avdelingene i Glomfjord barnehage har fått tilsendt informasjon om hvordan de skal forholde seg i den situasjonen som har oppstått. De vil også i det videre bli holdt orientert. Meløy kommune vil i tillegg legge ut nødvendig informasjon til øvrig publikum.

På grunn av stor pågang på teststasjon i går, vil testing av personer knyttet til Glomfjord barnehage fortsette også i dag. 

I påvente av testresultater vil de to berørte avdelingene ved Glomfjord barnehage fortsatt holde stengt tirsdag og onsdag denne uken.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.