Foto: Edmund Ulsnæs, Ny Næring AS.
LESERINNLEGG:

«I tradisjonell stil forsøker media å fremstille forslaget til budsjett som en konkurranse mellom våre nabokommuner»

I tradisjonell stil forsøker media å fremstille forslaget til budsjett som en konkurranse mellom våre nabokommuner, der Rødøy er den store taper og Meløy en suveren vinner.


Det faktiske forhold er vel at vi alle kunne forventet noe mer, sett i lys av de kraftige lovnader som spesielt ett av posisjonspartiene flagget før valget. Dessuten er det vel slik at alle tre kommunene er vinnere når det bevilges penger til store samferdselsprosjekt her, uavhengig av hvilken kommune det fysiske arbeidet skjer.

Rødøy-ordføreren sier klart at øverst på deres ønskeliste står fergefri kryssing av Holandsfjorden, selv om det meste av realiseringen skjer i Meløy. Tilsvarende ville det for oss vært et stort og viktig framskritt om strekningen Oterstranda-Skaugvoll ble oppgradert. Jeg husker godt hvor glade vi var da Storvikskard-tunnelen i Gildeskål ble åpnet, og gleder meg over det som skjer med sikring og utbedring av tunnelene på FV-17, både nordover og sørvoer.

Drømmer og håper at vi fortsatt i denne regionen kan kjempe sammen om store og viktige prosjekter.

Skrevet av;
Oddleiv Torsvik

 

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.