Har vi et oppdatert flaggreglement? spør Tommy Tangstad i SP. Foto: arkiv

Interpellasjon til kommunestyret: -1. mai kjører jeg gjennom Glomfjord der flaggene vaier fint i det lille som er av vind, på Neverdal står flaggstangen tom og glissen.

Jeg hadde i junimøtet i 2020 en interpellasjon ang tomme kommunale flaggstenger på offentlige flaggdager.


I sak 59/20 står det følgende:  3. Kommunedirektøren utarbeider et reglement for flagging ved kommunens offisielle bygg, og gjennomfører nødvendige drøftinger for å gjennomføre flagging i forhold til gjeldende lov- og avtaleverk. Orienteringssak om reglementet legges frem for kommunestyret til orientering i november 2020.

Saken kommer så opp 10/9 med i sak 66/20 der det legges frem et fellesforslag: Kommunedirektøren utarbeider et reglement for flagging ved kommunens offisielle bygg, og gjennomfører nødvendige drøftinger for å gjennomføre flagging i forhold til gjeldende lov- og avtaleverk. Sak om reglement legges frem for kommunestyret.

1. mai kjører jeg gjennom Glomfjord der flaggene vaier fint i det lille som er av vind, på Neverdal står flaggstangen tom og glissen.

Kan ordfører redegjøre for hvor saken står i dag? Har vi et oppdatert flaggreglement?

Tommy Tangstad

Meløy Senterparti

NB: Dette er et leserinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.