Eirik Gjerstad Holdal (fra høyre) fra pocasten «Den Stolte Meløyfjerding» og Nina Karlsen og Adrian Kjær Dalhaug fra Nærkanalen inviterer til lokal valgsending i kveld! Foto: privat

Inviterer til lokal valgvake - Vi går live mandag kveld!

Interessert i lokalpolitikk? Nærkanalen og podcasten Den Stolte Meløyfjerdingen lover å være på ballen på valgdagen.


I dag er det valg, og med det entrer Adrian Kjær Dalhaug, Nina Karlsen og Eirik Gjerstad Holdal valgtoget i form av radio- og podcastsending! 
- Sist det var kommunevalg fikk Meløy to minutter på NRK før de gikk videre til neste kommune, vi kan gjøre det bedre enn det, smiler Eirik. 
Sammen med Marthe Øijord er han podcast-gründer. Marthe er av naturlige årsaker ikke involvert i dagens sendinger, da hun er 5. kandidat på listen til Meløy Senterparti. 

- Vi starter sendingen halv ni, og håper å kunne bringe de første resultatene til folket fra klokken ni og utover. 
Programlederne håper på besøk av politikere i studio, i tillegg skal de ringe rundt på de forskjellige valgvakene etter hvert som resultatene ruller inn.  
- Jeg har et klart inntrykk av at skolestruktur og eiendomsskatt har stått fremst i bevisstheten til mange av årets velgere. Med den dårlige økonomien i kommunen som en overhengende paraply. Litt synd at det har vært så mye svartmaling, mener Eirik som synes at vi må løfte frem det positive i Meløy. 

Sendingen starter 20.30 og varer til rundt 23.00. Du finner den på narkanalen.no eller på facebooksiden til Den Stolte Meløyfjerdingen, her vil lytterne også kunne se live videoopptak direkte fra studio. 

 

 

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.