Kai Nymo, Meløypatriot. Arkivfoto
Debattinnlegg

Jeg har troen på Meløy, Eirik

Eirik Holdal har med sitt innlegg i avisa Kulingen skrevet litt om det å ha troa på Meløy og avslutter sitt innlegg med å spørre oss hvem som har tro på Meløy foran valget vi nå skal stemme ved.


For mange utøves tro i kirken eller i menigheten de er en del av. Men å tro på noe kan være så mangt i mine øyne. 

Jeg for eksempel har troen på folk. Jeg har tro på at alt ordner seg. Til slutt. Og som dem sier, "er det ikke bra så er det fordi det ikke er slutt"! 

Å være positiv og ha troen på Meløy er ikke vanskelig. Samtidig er det å tro på noe utfordrende. 

Jeg har vært med på eller startet opp 7 restauranter/pop up/kroer i Meløy og Gildeskål. Jeg har alltid hatt troen på at vi skal komme godt ut. Selv at det ikke alltid blir utfallet. covid og konkurser tatt i betraktning. Men uten troen på at noe skal gå bra ville jeg aldri tatt sjansen på å starte opp eller drifte. 

Den samme gode troen må vi ha som politikere. Vi må tro at de vedtak vi fatter i utvalg og i kommunestyret blir bra for dem som er involvert i de saker vi har behandlet. Vi må ha troen på at vi greier å imøtekomme de behov våre innbyggere har i dagens samfunn. Vi må ha tro på at vi skal greie å fange opp de behov som ligger der ute I vår vakre kommune. Enten det er bedriftseiere som ikke ser lyst på det skatte og avgiftsnivået vi har eller de unge som sliter med ensomhet, rus eller psykiske utfordringer. 

Vi må ha troen på hverandre. At vi klarer å se hverandre og lytte til hverandres behov og ønsker. 

Jeg har troen Eirik Holdal. 

På Meløy. 

På folket, på oss alle og det fellesskapet som vi til sammen utgjør. 

Her hjemme i Meløy.

 

Kai Nymo.  

Meløypatriot.

 

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.