Mette Bjørnvik (49), markedskonsulent i Meløy Energi, stiller på førsteplass på Høyres valgliste, og kan bli Meløys første kvinnelige ordfører til høsten. Bor på Korsnes ved Ørnes med ektemann Tore Bjørnvik (52) og de har barna Charlotte (26) og Henrik (22) og barnebarnet Felix (2,5) Foto: Rune Meosli

Jeg tror på Meløy kommune!

Skrevet av Ingunn Annie Dahle
24.08.2019 09:00 - OPPDATERT 25.08.2019 09:02

Meløy kommune, helt nord på Helgelandskysten, ved Svartisen, med sine 10 sterke og engasjerte bygder, majestetiske fjell, 755 øyer, flotte fjorder, åpent hav og utsikt som tar pusten fra en.

Og midt i: Menneskene. Politikk handler om mennesker. Menneskene som lever livene sine her, som skaper arbeidsplasser, som bygger og satser i et innovativt næringsliv, der kommunen er stor på både industri, havbruk, landbruk og kraftproduksjon.

Barnehageansatte og lærere som leker med, og som underviser barna våre. Helsearbeidere som sikrer den gode omsorgen for innbyggerne våre. Gründere og butikkansatte som satser selv om det noen ganger er utfordrende.

En dugnadsånd som tar pusten fra en. Frivillige som tilbringer timer i haller, i skianlegg eller på annen dugnad. Og et rikt kulturliv, som gir oss mange gode stunder.

Mitt engasjement som politiker bunner i dette: Meløy kommune skal fremstå som en god og attraktiv kommune å bo og leve i. Å skape best mulig oppvekstvilkår. Å sikre god kvalitet på alle kommunale tjenester. Å tilrettelegge for næringslivet slik at Meløy kommune, kan bli et handels- og regionsenter mellom Mo i Rana og Bodø. Å heie frem gode initiativ slik at alle skal få realisert sitt potensial. Og ikke minst, samarbeide med alle aktører, slik at Meløy kan bli et best mulig sted for alle innbyggerne.

Meløy Høyre sitt program har målsettinger som samsvarer med det jeg som ordfører ønsker å oppnå. Blir jeg ordfører, vil jeg jobbe for deg, og sammen med deg, for å utvikle Meløy kommune videre. Jo flere stemmer vi får, jo mer gjennomføringskraft har vi. Med din hjelp som velger og innbygger kan vi gjøre Meløy kommune enda bedre.

Bruk din stemmerett - Godt valg


Mette Bjørnvik, ordførerkandidat for Meløy Høyre

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.