Går alt etter planen åpner den nye dagligvarebutikken i Neverdal om ikke lenge. Foto: arkiv.

Joker Neverdal legges ned

Skrevet av Hilde Kvammen
10.01.2020 09:50 - OPPDATERT 10.01.2020 15:02

Joker Neverdal legges ned 31. januar.

-  Vi har god omsetning i butikken, men jeg har blitt alvorlig syk og daglig leder Veronica Kvande og Werner Antonsen vil konsentrere seg om den nye butikken vår på Reipå. Foreløpig er jeg på et så tidlig stadium i sykdommen at jeg har håp om å bli frisk, men jeg har ikke kapasitet til å drive med butikkdrift nå, sier dagligvareeier ved  Joker Neverdal og Joker Reipå, Johan Arne Jensen (65) til Kulingen.

Her et arkivbilde av Johan Arne Jensen tatt like før han åpnet nybutikken på Reipå i høst. Foto: Hilde Kvammen.

Ikke ønskelig 
Johan Arne synes det er synd å legge ned butikken, men sier at driverne nå ikke ser noen annen mulighet. 
- Det er selvfølgelig ikke noe vi ønsker, men grunnen er at vi har investert så mye på Reipå at vi er avhengig av at den går bra, sier han. Tirsdag morgen fikk de ansatte på Joker Neverdal beskjed om at butikken legges ned og stenger dørene 31. januar.  
- Vi har ikke tatt endelig stilling til hva som vil skje videre med bemanningen ennå, så det er noe vi må se nærmere på nå, sier han.

Håper på ny eier 
Johan Arne forklarer at han ønsker å selge utstyr og inventar videre dersom noen nå ønsker å starte opp ny dagligvareforretning i lokalene.
- Jeg håper noen melder seg, sier han. Det er Neverdal Senter AS som eier butikklokalene som i dag leies av Johan Arne Jensen. Kulingen har tatt kontakt med styreleder Einar Sandaa, styreleder i Neverdal Senter AS.  
- Nedleggelsen er triste nyheter, for vi er godt fornøyd med butikken og vil gjerne ha dagligvaredrift i Neverdal. Vi vil jobbe hardt for å finne nye eiere som ønsker å overta. Joker Neverdal er en viktig butikk i kommunen, og den eneste søndagsåpne butikken i hele Meløy. Er noen interessert i å se på muligheten for å ta over butikken, er det bare å ta kontakt med meg, sier han. 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.