Kampen mot fordommer

Skrevet av Ingunn Annie Dahle
10.09.2019 12:00 - OPPDATERT 10.09.2019 15:08

Dette var tittelen på Odvar Nordnes sitt innlegg i AN 5 sept. 2019, om Kirkevalget.

Men ut fra budskapet i hans innlegg, burde overskriften vært «Kampen mot Guds ord, og hans vilje «. 

For de som bryr seg om kirken som et Guds hus, har nok forstått hva budskapet til den Åpne Folkekirken innbyr til.

Da folket rigget seg til for å drive handel på Tempelplassen, ble Jesus virkelig sint. Han ryddet vekk alt, med klar beskjed om at Gudshuset ikke var noe handlested.

Han hadde nok neppe leid ut Gudshuset sitt , verken til Åpen Kirke eller som kulturhus. Når Nordnes viser til alt han mener bør være tillatt i Gudshuset,
«skilsmisse, gjengifte, ugifte foreldre, homofile og lesbiske samliv (ekteskap), ja, da er du på kollisjonskurs med en mektig Herre, som ikke godtar synden, selv om han elsker synderen.  

Da lille David med sin  slynge, møtte kjempen Goliat med sverd og skjold, var det David som vant, fordi han satte sin lit til den samme mektige Herren, som fortsatt har all makt i Himmelen og på jorden. 

Når den Åpne Folkekirken med Biskop og prester i spissen går foran, i mot det som Guds ord klart sier er synd, da er det nærliggende å tenke på hva som var bakgrunnen for at Gud grep inn og utslettet både Sodoma og Gomorra.

Nå står  igjen slaget om hvilken kirke vi vil ha - sitat Nordnes.
Jeg vil som David sette min lit til den allmektige Herre og frelser, og  tilhøre en kirke hvor Guds ord forkynnes klart og rent. 

Karl N. Meløysund

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.