- De aller fleste i Rødøy kjente Kjetil. Han har jobbet som teknisk sjef i kommunen vår i nærmere 25 år, skriver ordfører Inger Monsen. Foto: arkiv

Kjetil Hansen omkom i traktorulykken i Rødøy - Våre tanker går først og fremst til hans nærmeste familie

Fredag kveld meldte politiet om at en traktor hadde havnet i vannet ved Vågaholmen i Rødøy.


Livreddende førstehjelp ble iverksatt, men fører ble erklært død på stedet av lege.

- Det var med stor sorg vi fredag kveld mottok melding om Kjetil Hansens brå og uventede bortgang. Våre tanker går først og fremst til hans nærmeste familie, skriver ordfører i Rødøy Inger Monsen og kommunedirektør Einar Arild Hauge på Rødøy kommunes hjemmesider.  

Kommunens psykososiale kriseteam ble aktivert fredag kveld, for å ivareta de nærmeste pårørende og redningspersonell som har vært direkte involvert i hendelsen.

- Vi er en liten kommune, og når en slik ulykke inntreffer kommer det veldig nært innpå oss alle. De aller fleste i Rødøy kjente Kjetil. Han har jobbet som teknisk sjef i kommunen vår i nærmere 25 år. Kjetil var synlig i Rødøysamfunnet, og ofte å treffe i oppdrag rundt om i kommunen. Kjetil hadde enorm kunnskap om kommunen og våre lokale forhold. Han var faglig svært dyktig, og fylte mange funksjoner. Kjetil har stått helt sentralt i mange viktige utviklingsprosjekter i Rødøy. For kommunen blir det et stort savn.

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.