Nordland Fylkeskommune søker ungdommer som vil være Desember-ambassadør. Her et arkivbilde fra en julekonsert i Gildeskål hovedkirke.

Vil du bli desember-ambassadør?

Skrevet av Pressemelding
04.12.2020 12:39 - OPPDATERT 05.12.2020 12:04

Nordland Fylkeskommune skriver dette i en pressemelding:

I søknaden vår om å få bli kulturhovedstad skriver vi at denne tiden på året handler om mer enn mørke. Denne sesongen er en tid full av farger og nyanser.  En tid for å se ting i nytt lys, eller fra et annet perspektiv.

For mange er dette en tid for kultur som skoleforestillinger, kinopremierer, julekonsert er eller en ny bok. I år blir det ikke helt som vanlig, men kanskje du nettopp derfor ser noe nytt? Kanskje kan du få med deg noen og oppsøke noe dere ikke har prøvd før? En kunstutstilling? En konsert? Eller er det noe der du bor verden bare MÅ få se?

Vi søker ti ungdommer  på 13-19 år fra hele fylket til å beskrive sitt desember-Nordland gjennom en kort tekst og fem bilder. Du velger selv om du vil skrive om én eller flere opplevelser. Skriv på det språket du kan best, så skal vi få det oversatt.

Høres det spennende ut? Send noen ord om deg selv og stedet du bor på til [email protected] og merk mailen «Desember-ambassadør». Så hører du fra oss.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.