Gutta i Simen Neverdal med band gleder seg stort til todagers konsert-eventyr i Meløy. – Det blir mye bra musikk! Foto: Eirill DeLonge.

Klar for Meløy-opptreden

Selv om ferien nærmer seg slutten for en del Meløyfjerdinger er det enda spennende arrangementer planlagt. Konsert i august: Simen Neverdal med band!


Meløymannen, bosatt i Bodø, har i mange år drevet med musikk og nå får vi ´låne´ han hjem til Meløy hvor han, sammen med band, skal holde to konserter. 4.august spiller de på Meløya og 5.august på Halsa samfunnshus. 
- Dette blir de største konsertene vi har gjort til nå, og det blir en god time med mye bra musikk! Fastslår Simen. Bandet består av Simen Neverdal på vokal og gitar, Jonas Neverdal på trommer, Petter Solvik Dahle på bass og Andreas Strand på gitar.  

Simen Neverdal med band er etterhvert blitt drevne på live-show. Her under Sinuskonserten.

Fulltid x2
I tillegg til sin dagtids-jobb som lærer har altså musikk vært sentral i Simens liv de siste årene. Under Høyspentfestivalen i Meløy varmet de opp for ISÀK og terningkast 4 ble dommen fra Avisa Nordland da bandet ga ut EP-en «Overganga».
- Det er litt rart å bruke ordet profesjonelt om musikken, men det er jo faktisk ikke bare en hobby lengre. Jeg jobber nok tilnærmet to fulltidsjobber som lærer og musiker. Og det er veldig gøy! Konkluderer Simen og avslutter med oppfordring til om å skaffe seg konsertbiletter. 

Skribenten bak denne artikkelen, Malin B. Ulsnæs, er fra 1. august i år journalist i Kulingen. Hun kommer fra stilling som innholdsprodusent i Ny Næring, som er profileringsblad for næringslivet. Redaksjonen i Kulingen er frittstående og uavhengig, og har ikke bindinger til innholdsproduksjonen i Ny Næring.

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.