Nina Høgseth (t.v.) og Renate Iversen er klare for nok en sommer med liv og røre under Klart vi kan-dagan. Foto: Eirik Holdal

Klart vi kan - i år også!

Skrevet av Eirik Holdal
12.07.2020 10:00

For femte året på rad arrangeres Klart vi kan-dagan i Ørnes Sentrum av handelsstanden.

Nina Høgseth er grunnleggeren av Klart vi kan-dagan og sjef for årets arrangement også. Hun forteller at det blir noen endringer fra fjoråret grunnet smitteverntiltakene. 
- Vi har kun lov til å ha 200 mennesker inne på området samtidig. Alle som skal inn på området vil registreres, samt desinfisert, sier Nina.

Hun forteller videre at det ikke blir noe buffet i år, men at det blir gitt ut gratis lunsj til 150 personer.
- I år vil maten være ferdig pakket. Det er fremdeles gratis, men man må melde seg på. Det vil også være muligheter til å kjøpe mat fra Lille Cafe som trekker ut i gågata, understreker Nina.

Hva skjer?
Det vil i år som andre år være ulike salgsboder. De fleste er lokale, men det vil komme folk fra Sørfold blant annet. 
- Så langt har vi litt over 10 stands som har meldt seg på. Så det er fremdeles muligheter for å sikre seg plass under arrangementet, sier Høgseth.

Under Klart vi kan-dagan vil det arrangeres noe for både liten og stor. 
- Det vil være barnekonsert på lørdag, samt besøk av klovnen. På fredagskveld vil det være konsert med Jøran Brevik, og på lørdag vil Kulturfabrikken arrangere fest. I tillegg vil Energy Gym arrangere opplegg for de som føler seg sprek, smiler Nina.

 

Klart vi kan-dagan arrangeres torsdag 16.juli til søndag 19.juli.

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.