Den nye hallen til Fore båt og Motorservice. Foto: Arkiv Den nye hallen rager 18 meter over bakken. Grunnflaten er på 1350 kvadratmeter.
Debattinnlegg

Kommunevalget i Meløy 2023

Jeg hadde ikke trodd at skattepolitikk skulle bli den viktigste saken for meg i et valg. Det har det nå blitt siden den sittende posisjonen i Meløy har valgt å innføre eiendomsskatt på næringseiendom.


Denne skatten er en håpløs og urettferdig skatt.

Min bedrift har nå etter mange år med knallhard jobbing endelig klart å realisere investering i en ny båthall og verksted. For å kunne ha tilfredsstillende arbeidsforhold for våre ansatte og kunder samt myndighetskrav var vi avhengig å bygge "Stor" hall og verksted. Jeg kan ikke se at det skal være rettferdig at fordi vi trenger stort areal for vår aktivitet blir vi nå straffet med eiendomsskatt.

Etter investeringen er gjennomført har vi budsjettert med å gå i "0" flere år fremover.

Innføres eiendomsskatten vil vi hvert år må betale inn skatt uavhengig om vi går i pluss eller minus. Hva regningen kommer til å bli vet verken vi eller politikerne som har valg å innføre skatten, 250 000? 350 000? 500 000?

Dette er penger som hentes rett ut av bunnlinjen og som skulle gått til å styrke likviditet og mulighet for videre investeringer.

Jeg anser at Meløy FRP er det partiet som har størst sjanse til å få stoppet innføringen av eiendomsskatt i Meløy og de får min stemme i år..

Godt valg

Vennlig hilsen

Daniel Kristensen, daglig leder

 

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.