Artisten Kristin Minde kommer til Selsøyvik førstkommende fredag. Foto: Solveig Selj

Konsert i Selsøyvik

Fredag 9. juli er det konsert på brygga på Selsøyvik handelssted. Da kommer artisten Kristin Minde på besøk sammen med bandet sitt. 

Kristin Minde markerer i år 10 år som soloartist, og i høst slippes 5. album “Alle slags dager” ut, og hun har akkurat sluppet de to første singlene fra albumet. Med i bandet er jazztrompetist Jonas Kilmork Vemøy (kjent fra flere egne jazzprosjekter, spiller også med Marthe Wang/Helene Bøksle bl.a.) og bassist Thomas Engebretsen (spiller bl.a. med Morten Abel) og lydmann Jon Anders Aagard.

 

Kristin er en stor formidler, og med underfundige betraktninger og lune sanger fra pianokassen høster hun både tårer og latter på sine konserter. I år er det 10 år siden Kristin gav ut første soloalbum, og gjennom disse årene har hun vært stadig på reis med nye album i bagasjen, og jevnlig spilling av sine sanger på NRK P1. Hun har også gjort seg bemerket gjennom sine samarbeid med artister som Lars Bremnes, Trygve Skaug og Paul Hansen fra Vamp. Siden forrige soloalbum i 2018, har hun reist rundt med sitt band til fulle hus i hele Norge. Etter flere års konsertvirksomhet, har hun i dag et voksende publikum i hele Norge, og gjennomfører årlig 50 – 100 konserter.

 

”Et ekstraordinært talent. Hun lager sofistikert og spennende popmusikk, som oftest sjarmerende lavmælt uten store fakter. Kristin er en strålende vokalist og låtskriver.”  - Avisen Østlendingen

Ønsker du billetter? Send mail til [email protected] eller ringe/SMS 90850765

 

 

[annonse]

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.