To koronasmittede har vært på gjennomreise i Gildeskål

- Vi har i går kveld fått vite at det er to personer som har oppholdt seg i Gildeskål sist helg som har testet positivt for covid-19 på hurtigtester, sier kommuneoverlege Randi Birgitte Berg.

I følge kommunens  hjemmesider har de som har testet positivt vært på serveringsstedet Heimsjyen søndag ettermiddag 25. juli. 

Personene oppholder seg ikke lenger i kommunen. De har per nå foreløpig kun testet positivt på hurtigtester, og kommunen venter nå svar på de mer nøyaktige PCR-testene. 

Resultatene er derfor litt usikre. Gildeskål kommune melder at de får endelig svar i løpet av kvelden torsdag eller fredag formiddag. 

Det er ikke nødvendig å ta spesielle forholdsregler.  Men dersom noen har vært Heimsjyen 25. juli etter klokka 16. 00 og har symptomer på sykdom ber kommunen dem ta kontakt for testing. De kan da kontakt med legekontoret på telefon 75 40 38 88 mandag til fredag (08.00-11.00 og 13.00-15.oo) for å avtale tidspunkt for testing.

Ved behov for testing lørdag 31. juli eller søndag 1. august ta kontakt på telefon 907 14 846 mellom klokka 10-12.00. 

Kommunen kommer med informasjon dersom det blir nødvendig ytterligere tiltak. 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.