Eva Salhus Winther kommer til Myrvoll kulturgård i Meløy for å snakke om den nye krimboka si. Foto: privat

Krimsøndag på Myrvoll kulturgård

Det nærmer seg påske og tid for påskekrim. Søndag 26. mars klokken 15.00 blir det bokbad med forfatter Eva Salhus Winther på Myrvoll kulturgård i Kilvik. Bokbadet blir ledet av Anfinn Myrvang.


Eva Salhus Winther bor på Straumen i Sørfold og jobber som journalist og forfatter. I november 2022 kom hun ut med kriminalromanen «Lukk meg i ditt hjerte inn». Handlingen i boka er lagt til Fauske og Sjønstå, og hovedpersonen Lena Berg er journalist i lokalavisen – akkurat som forfatteren.

På vei til et intervju havner Lena Berg midt i et åsted for en forbrytelse. Vi følger hennes dekning av saken og får også innblikk i politiets arbeid. Kriminalromanen har overnaturlige undertoner, og fortid og nåtid vikles inn i hverandre.

Det er gratis inngang på arrangementet. Kafeen er åpen fra klokken 14.00, og det er mulig å kjøpe både kake, kaffe og middag. Etter bokbadet kan man kjøpe boka og få den signert – og sikre deg spennende lesestoff til påska.

Kontaktinfo:

Myrvoll kulturgård v/Ruth Myrvang tlf 47651701

Eva Salhus Winther tlf 90095552

Forfatterens hjemmeside: ordfranord.com

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.