Mange fikk forsinket avis denne uka.

Sen avislevering denne uka

Skrevet av Astrid Berbusmel
28.05.2021 16:44 - OPPDATERT 28.05.2021 21:02

Denne uka har vært litt utenom det vanlige for leveranse av Kulingen. For det første kom ikke avisa ut på onsdag på grunn av helligdag på mandag – da trenger vi en dag ekstra for å klargjøre avisa. I tillegg har vi hatt totaldistribusjon av avisa i Gildeskål, Meløy og Rødøy. Vi har laget mange sider med tips til aktiviteter og reisemål i nærområdet i sommeren for våre lesere, og ønsket å dele det med alle husstander. 

MEN det viser seg at en totaldistribusjon skaper krøll i leveransen som Posten står for. Mange av våre faste abonnenter fikk ikke avisa på torsdag, men først i dag. Forklaringen er at rutinen i Posten er slik at når vi har totaldistribusjon, tas avisa ut av normal leveranse. Den deles da ut på linje med reklame, som kun går med vanlig postombæring. Når Posten nå har slik ombæring bare annenhver dag, ble det kun de som hadde postombæring torsdag som fikk avisa da. Resten skal ha fått avisa i dag. 

Vi beklager igjen – en god tanke lagde krøll for leveransen av avisa. 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.