Redaktør Hilde Kvammen (i midten), og journalistene Eirik Holdal og Astrid Berbusmel er glade for gode opplagstall. Foto: Edmund Ulsnæs

Kulingen øker opplaget mest i Nordland

Kulingen har størst opplagsøkning av alle lokalaviser i Nordland i 2. halvår 2021.

Kulingen trekkes også frem av LLA (Landslaget for lokalaviser) som en av avisene nasjonalt som har hatt en stor opplagsøkning i 2021.  

Stor økning
Opplagstallene for første halvår 2021 viser at Kulingen øker opplagstallene med over 10 prosent, og har en økning med 206 abonnenter. 
- Vi er superglade for at leserne setter pris på det vi gjør! Ikke minst vil jeg gi ros til de andre journalistene i redaksjonen, Eirik og Astrid og freelanceren vår Rolf som har stått på i hele år for å lage en best mulig avis til folk i Rødøy, Meløy og Gildeskål. Vi er et godt team som jobber veldig godt i lag, sier redaktør Hilde Kvammen.

Satser på nett 
Avisene tilknyttet Landslaget for lokalaviser (LLA) øker samlet med 0,53 %. Kulingen øker altså med over 10 prosent. 
- Lokalavisa er en viktig informasjonskilde for innbyggerne. Gjennom pandemien har de kanskje vært spesielt viktige, sier generalsekretær Tomas Bruvik i Landslaget for lokalaviser.
Stadig flere avislesere blir heldigitale, og her har Kulingen nesten doblet antall abonnenter siste halvår.
- Vi har satset målrettet på nettsiden, og har jobbet hardt for å komme dit vi er i dag. Vi ønsker å bli enda mer aktive på nett utover høsten og vinteren, sier redaktør Hilde.

 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.